Index
Guidebook
Memberlist
Accountswitch
Sanctum University @sanctumuniversitySanctum University is proud to welcome the Princes and Princesses from different countries!
Sanctum Police Department @SDPInflux of robberies near Crawford's tube entrance. Call us at +361 000 012 if you notice anything suspicious.
10°CSanctum City cloudy, showers

(Mindo) This will not end well

2 posters
Yashu Zháo
Messages : 4
IC Posts : 1
Yashu Zháo
Een onverwachte bui had de meeste mensen naar binnen gedreven. Het was snikheet buiten geweest met een luchtvochtigheid die de kleding aan je huid deed plakken. Yashu stond aan de rand van zijn district onder een snelweg waar zo te zien een handjevol daklozen normaal vertoefde. Een enkeling zat bij een gedoofde vuurkorf maar de rest was weg. Met enige minachting in zijn grijze ogen wierp hij de man een scherpe blik toe totdat hij zijn hoofd af had gewend. De laatste regendruppels trokken weg en al gauw kon men de paraplu weer opbergen. Yashu stak een sigaret tussen zijn lippen en viste een aansteker uit zijn zak, nog niet van zinnens om onder zijn beschutte plek vandaan te komen. De geur van pis prikte in zijn neus. Als zijn vader hem eens kon zien .. Mingling with the commoners. O, dat beeld alleen al liet Yashu grinniken. Ik moet echt stoppen. Schoot er door zijn hoofd terwijl hij de sigaret aanstak en een lange trek nam.

Even slaakte hij een diepe zucht. Underwood was in alle opzichten een gigantische stap terug van het luxe leven waar Yashu aan gewend was. Hij had erop gestaan om niet direct op een plek te gaan wonen die meer bij zijn stand paste. Dat was allemaal onderdeel van het plan geweest, uiteraard. Nee, eerst moet hij integreren en dan .. Ja, dan kwam de rest. Zijn mooie appartement in Crawford kon nog wel even wachten.

Character sheet
Icon:
Relationship:
Magic: Cryokinesis
Nickname: Yashu
Age: 28 Y
Occupation: Scumbag
Mindo Pereira
Messages : 2
IC Posts : 1
Mindo Pereira
Ongeduldig tuurde ze de straat, maar nog altijd  zag ze kleine kringetjes ontstaan in de plasjes die her en der waren gevormd. Geërgerd zuchtte ze. Hoewel de regen was afgenomen naar slechts een vervelend gemiezer, voelde Mindo er nog weinig voor om haar droge plekje te verlaten en de straten weer te trotseren. Iedereen klaagde constant over het hete weer, maar voor maakte dat Underwoord een klein paradijsje. Als het kon, zou ze op de zon wonen en nooit meer terug komen. Maar goed, de werkelijkheid was anders. Sterker nog, de werkelijkheid was ze dat geen sigaretten meer over had  - en dat was genoeg om de kraag van haar jack hoger op te zetten en toch de nog natte buitenwereld te betreden

In dit deel van Underwood kwam ze niet vaak, ze viel te veel op. Op de drukkere markten van de rijkere mensen viel het minder op wanneer er ergens een appel van een kraampje verdween, maar hier wel. Enige goede aan deze plek was dat ze de goedkoopste sigaretten hier hadden, en Mindo het daadwerkelijk wel kon vinden met het oude, dikke mannetje van de tabakszaak. Het belletje luidde toen ze de kleine, verstopte winkel instapte en bij haar aanzicht legde hij al direct het merk op de toonbank dat ze altijd kwam halen. Uit haar zak viste ze een gekreukt briefje en ruilde deze in, waarna hij haar zoals altijd in gebrekkig Engels vroeg hoe het leven was. Ondanks dat het antwoord altijd hetzelfde grapje was, lachte hij alsnog en Mindo gunde hem een grijns. Meer zeiden ze ook niet tegen elkaar en dat was helemaal best, want haar vingers jeukten. Met een peuk al in haar hand stapte ze de deur uit en stak deze aan met een knip van haar vingers. Tevreden keek ze op... Recht in de ogen van een vreemdeling tegen wie ze was aangebotst. Of nuja, ze moest van deze afstand redelijk omhoog kijken om hem in zijn ogen aan te kunnen kijken. Een beetje geïntimideerd  stapte ze naar achteren om wat ruimte te creëeren en blies de rook uit in een lange ademteug. "Uhm, hey," Sprak ze droogjes en stapte aan de kant om de lange vreemdeling er langs te laten.
note

Character sheet
Icon:
Relationship:
Magic: Pyrokinesis
Nickname:
Age: 23
Occupation: